Esports

El regatista cambrilenc Luis García aconsegueix la classificació per al mundial de Laser 4.7

Per Redacció

Imatge de la competició de regata en la classe Laser 4.7

El regatista cambrilenc Luis García Quinteiro s'ha classificat per al mundial de Laser 4.7, després de finalitzar en la setena posició de la classificació general de la Copa d'Espanya de Laser 4.7, que es va disputar recentment en aigües d'Almeria. Aquest excel·lent resultat també se suma a l'onzè lloc aconseguit en el campionat d'Espanya 2007. Després d'aquests dos resultats, el regatista del Club Nàutic Cambrils es situa cinquè en el rànquing estatal i segon de la categoria juvenil.

La regularitat del jove regatista ha sigut clau per aconseguir la seva primera selecció per participar en el mundial d'aquesta classe, que es disputarà a la localitat croata de Trogir, entre els dies 22 i 29 d'agost.

D'altra banda, també cal destacar el tercer lloc aconseguit per Víctor Salvadó en la copa d'Espanya de Laser Radial en categoria juvenil, i el sisè lloc aconseguit per Eric Plançon en la classificació general de la copa d'Espanya de la classe Optimist, que va deixar-lo a les portes de poder participar en el campionat europeu d'aquesta modalitat.

Comenta aquest article