Esports

Resultats prometedors per als equips del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils en la primera regata de la lliga

Per Redacció

Imatge de grup dels vogadors cambrilencs participants en la primera regata disputada a Arenys de Mar

La platja de la Picòrdia d'Arenys de Mar va ser l'escenari aquest passat cap de setmana de la I Regata de la VI Lliga Catalana de Llaguts 2008.

Un total de 24 clubs d'arreu de la costa catalana hi van participar amb un total de 46 tripulacions, entre els quals hi van prendre part 6 tripulacions del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, amb dos equips veterans femenins, dos equips veterans masculins, un equip sènior masculí i un equip sènior femení, tot plegat amb un total de 60 vogadors cambrilencs.

Els resultats assolits pels equips cambrilencs van ser força prometedors: l'equip veterà masculí A va quedar en tercera posició; l'equip veterà masculí B va quedar setena posició; l'equip sènior femení va quedar en novena posició i l'equip sènior masculí va ser cinquè.

L'equip en la categoria veterà femení no va puntuar per motius tècnics i Cambrils serà la primera regata puntuable per aquesta categoria. De fet, el proper 1 de juny tindrà lloc a la platja de la riera d'Alforja, la II Regata de la Lliga Catalana, entre les 9.30 i les 14 hores. Aquesta serà la primera vegada que Cambrils serà seu d'una regata de la lliga.

Comenta aquest article