Esports

La judoka cambrilenca Sarai Bravo es proclama campiona de Catalunya en la categoria infantil

Per Miquel A. Díaz

D'esquerra a dreta: Anton Llaveria –subcampió de Catalunya–, Javier Fernández, Eric Muntaner, Sarai Bravo –campiona de Catalunya– i Laura Estrada, subcampiona de Catalunya

Fantàstics resultats dels judokes cambrilencs en el campionat de Catalunya infantil i cadet d’enguany.
El dissabte 10 de maig a les instal·lacions Llars Mundet de Barcelona es va disputar el Campionat de Catalunya de les categories cadet al matí i infantil a la tarda i classificatòries pel campionat d’Espanya que es celebrarà el cap de setmana del 24 i 25 de maig a la ciutat de Múrcia i on només el campió català  de cada pes podrà participar com a representat de la selecció catalana en el certamen estatal.

Els resultats dels judokes locals van estat magnífics i tres dels quatre judokes participants van pujar al podi i van finalitzar entre els millors judokes catalans d’aquesta temporada.
Al matí es va disputar la categoria cadet en la que van participar l’Eric Muntaner al pes de -73 kg i l’Anton LLaveria al pes -81 kg.  L’Eric va disputar dos combats previs de classificació, tot i que no va aconseguir superar a cap dels seus rivals, fet que li va fer perdre les possibilitats de classificar-se per a vuitens de final.

Per altra banda, l’Anton Llaveria va disputar una competició fantàstica marcada pel seu estil tècnic i arribant a la final per enfrontar-se contra un judoka de Barcelona, al que no va poder superar finalment i va finalitzar en segona posició.

Excel·lents resultats

A la tarda les judokes locals infantils que van participar van ser la Laura Estrada al pes de -57 kg. i la Sarai Bravo al pes de -63 kg.
Enguany, la judoka Laura Estrada ha tingut un any complicat, i ha arrossegat una lesió durant tota la temporada, fet que ha provocat que no estigués al màxim rendiment esportiu pel certament català. Tot i aquest problema va aconseguir arribar a la final perdent finalment i tenint que conformar-se amb la segona posició.

La sorpresa del club la va donar Sarai Bravo, que en el seu debut al primer campionat de nivell i en el seu primer any a la categoria infantil va ser molt superior a totes les seves rivals. Després de guanyar els cinc combats que va disputar va proclamar-se campiona de Catalunya en el pes de -63 kg. Aquest títol li obre les portes per a formar part de l’equip infantil de la selecció Catalana com a representant al seu pes pel proper campionat d’Espanya.

Amb aquests resultats, la satisfacció per part del club cambrilenc és molt gran ja que quatres dels tres  esportistes locals participants han estat finalistes catalans, percentatge molt representatiu del nivell de judo dels judokes cambrilencs que aquesta temporada han finalitzat entre els millors de Catalunya.

Comenta aquest article