El cambrilenc Marc Costa queda en la 52a posició del V Ironcat Campionat de Catalunya de triatlons de llarga distància

El cambrilenc Marc Costa arribant a la meta de l'Ironcat
El cambrilenc Marc Costa Fortuny –d'Studio Genesis– va acabar en la 52a posició de la classificació general del V Ironcat –Campionat de Catalunya de triatlons de llarga distància i V Copa de nacions– que es va disputar el passat dissabte 17 de maig a l'Ampolla.

Marc Costa va quedar en una meritòria 52a posició, dels 219 corredors que van participar-hi. L'atleta cambrilenc va fer-ho amb un temps d'11 hores 23 minuts i 47 segons, després de recórrer un duríssim circuit de 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres de ciclisme i 42'2 quilòmetres de cursa a peu. Cal destacar que aquesta part de la marató va estar marcada per un important handicap, ja que una lesió al turmell dret que arrossegava el cambrilenc des de feia dos mesos, li va dificultar molt els darrers 10 quilòmetres del circuit.

A banda, la presència de la pluja durant tota la jornada va marcar una edició molt dura de l'Ironcat del Mediterrani.