L'equip aleví A de l'Escola de Futbol Veterans arriba a la semifinal del torneig internacional Danet Cup

Imatge de l'equip aleví A de l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils

Aquest passat cap de setmana, l'equip aleví A de l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils va participar en el torneig Danet Cup, en el què es va quedar a un pas de jugar la final d'aquesta competició. L'equip cambrilenc va perdre en les semifinals davant del Cornellà –equip de la divisió d'honor– per 1 a 0.

Tot i això, cal destacar l'excel·lent trajectòria dels cambrilencs durant tot el torneig: l'EFV va vèncer al Martorell 1 a 0; al Manlleu per 4 a 0 i al Calaf per 6 a 0. En els quarts de final, l'equip cambrilenc es va imposar al Manresa per 4 a 1. Tot i això, no es va poder arribar a la final del torneig. Destacar però, que l'equip cambrilenc va ser l'únic de la demarcació de Tarragona que va passar la primera fase del torneig. A banda, també hi van participar La Floresta, el Salou, Duesaigües, el Gimnàstic de Tarragona i l'Hospitalet.

El torneig Danet Cup és un torneig internacional, i si l'equip de l'EFV hagués guanyat aquest darrer partit, hagués accedit a la fase estatal, que possiblement es jugarà a la localitat de Vila-real.

Cal destacar també la gran temporada de l'equip aleví A de l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils, que ha quedat quart classificat de la Preferent Catalana, semifinalista del torneig Micfootball i ara també semifinalista del torneig Danet Cup.

Els propers tornejos que disputarà l'equip serà el dia 7 de juny a Tàrrega i al mes de juliol a Benidorm. A banda, aquest proper dissabte finalitzen la temporada de lliga amb un darrer partit que es disputarà a les 13.30 hores a l'estadi municipal davant el Cubelles.