Informació general

Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca - La Pineda Platja es promocionen aquest cap de setmana a Sabadell

Per Redacció

Una de les darreres accions abans de l’estiu i continuant amb les promocions previstes,els Patronats de Turisme de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca La Pineda Platja estaran presents aquest cap de setmana a la Fira del Turisme i l’Esport de Sabadell, ubicada al nou Palau de Fires i Convencions de la ciutat.

El mercat català és un dels més importants per aquestes poblacions de la Costa Daurada que es nodreixen de visitants de la província de Barcelona sobretot en estades de cap de setmana. La platja, la gastronomia, la cultura, el descans i les activitats esportives són alguns dels productes més sol·licitats per un turista que valora molt  positivament l’especialització de la zona en el turisme familiar.

La imatge conjunta "Tot a només un pas" serà la imatge de l’espai en un estand de 20 m2, amb fotografies de més de 2 metres d’alçada que serviran per promocionar els quatre municipis fins diumenge amb horari continuat de les 11,00 del matí i fins les 21,00hores.

Els Patronats de Turisme dels quatre municipis, sempre amb la marca paraigües de la Costa Daurada, repartiran entre altre material, el fullet que han editat conjuntament on s’inclou l’agenda d’actes del quatre, marxandatge i regals promocionals entre els que s’apropin a l’estand.

Comenta aquest article