Informació general

Es presenta la nova marca de Costa Daurada Estació Nàutica dins de la Fira Marítima

Per Berta Ruiz

Foto conjunta dels representants de Cambrils, Salou, Mont-roig / Miami Platja i L'Hospitalet de l'Infant / Vandellòs i el president de l'Estació Nàutica

El passat divendres a la tarda va tenir lloc l'acte de presentació de la nova marca Costa Daurada Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja - Vandellòs / L'Hospitalet de l'Infant, arrel de l'entrada del municipi de Vandellòs - L'Hospitalet de l'Infant dins de l'associació.

L'acte que va celebrar-se dins de l'estand de l'Associació instal·lat del recinte firal de la Fira Marítima Costa Daurada –a causa de la intensa pluja– va comptar amb la presència del president de l'Estació Nàutica –Manel Basquens–, acompanyat dels alcaldes de Salou, Cambrils, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Mont-roig, Antoni Vernet. El president de l'Estació Nàutica –Manel Basquens– va destacar la integració del nou soci i va donar-li la benvinguda a l'associació, una associació que "és una eina consolidada a nivell de comercialització i una eina incentivadora de l'activitat nàutica. I ara, amb el nom de Costa Daurada com un eix integrador i com a un denominador comú dels municipis que la formen".

Històricament l’Estació Nàutica compta com a socis honoraris amb els ajuntaments de Salou, Cambrils i Mont-roig del Camp i ara amb la darrera entrada de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant el passat mes de febrer i, amb la gran aposta que fan aquests municipis per a fer un canvi en el posicionament turístic de la Costa Daurada, més enllà del producte turístic del sol i la platja, es va fer necessari un canvi al nom comercial que identifiqués als quatre municipis.

El nou nom comercial Costa Daurada Estació Nàutica compta amb el recolzament del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, i suposarà per a l’Associació un valor afegit que facilitarà la comunicació amb entitats i empreses turístiques. Dins dels objectius de l’Estació Nàutica està el posicionar la zona com a un referent del turisme nàutic i d’activitats. Per aconseguir-ho, l’Estació Nàutica compta amb el suport dels seus socis –entitats i empreses–, que són els veritables protagonistes, i ara també amb el suport de la denominació turística Costa Daurada.

Aquest nou canvi de nom, va ser aprovat a l’assemblea de la Asociación Estaciones Náuticas de España a l’abril, i també ha tingut suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, les Cambres de Comerç de Reus i Tarragona i dels ajuntaments implicats.

Una Fira Marítima de la Costa Daurada marcada per la pluja

La primera edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada –organitzada per Cambrils i Salou– ha estat plenament marcada per la pluja i el mal temps d'aquest cap de setmana. De fet ahir diumenge, no es poder celebrar el tast de cuina marinera que estava previst fer dins del recinte firal, així com les altres activitats paral·leles previstes per aquestes jornades.

Comenta aquest article