Esports

El FC Cambrils i l'Oleastrum empaten els seus respectius partits i hauran d'esperar per saber si mantenen la categoria

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Marianao Poblet 1 - FC Cambrils 1


El Cambrils va dominar tot el partit, tot i que novament, van acusar la falta de punteria ja que van gaudir de molt bones ocasions per marcar. Tot i això, en el minut 28, Feliu avançava als cambrilencs i així s'arribava al descans. En la represa del joc, el Cambrils va continuar dominant la situació amb un bon control del joc, i inclús va forçar l'expulsió d'un jugador del Marianao a un quart d'hora per al final del partit. Tot i el domini del Cambrils, en el minut 88 el Marianao va transformar el seu gol, que a la fi seria el definitiu empat, tot i que el Cambrils va disposar encara d'alguna bona ocasió per endur-se la victòria.

Després d'aquest resultat, i el punt aconseguit del camp del líder, el Cambrils depèn dels resultats de la fase d'ascens a Segona Divisió B, per no caure en els llocs de descens compensats. Els cambrilencs necessiten que tres dels quatre equips catalans –Barça B, Sant Andreu, Reus i Santboià– ascendeixin de categoria per quedar-se un any més en la Territorial Preferent.

Un moment del partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal de Futbol entre l'Oleastrum i el Vila-seca

Primera Territorial


CF Oleastrum 1 - Vila-seca 1

L'Oleastrum va avançar-se en el marcador ben aviat, ja que en el minut 3 de partit Rubén Fernández va marcar després d'un xut des del mig del camp que va agafar al porter avançat i va col·locar la pilota per tota l'esquadra de la porteria. Després del primer gol dels locals, el Vila-seca va dominar el joc i el partit, fins que va arribar el gol de l'empat en el minut 35, després d'una errada defensiva dels cambrilencs. En la segona part, l'Oleastrum va gaudir de nombroses ocasions de gol, inclús un penal força clar –que l'àrbitre no va xiular– o un bon xut de Brigi que va sortir fregant el pal de la porteria.
L'Oleastrum també haurà d'esperar als descensos per seguir en Primera Territorial.


Segona Territorial

Vilafortuny 1 - Despertaferro 2

El Vilafortuny no va poder aconseguir la victòria en el seu enfrontament contra el Despertaferro. L'equip cambrilenc va haver de jugar en el camp del Salou –ja que a l'Estadi Municipal de Cambrils també hi estava jugant l'Oleastrum– i tot i avançar-se en el marcador, el Despertaferro va remuntar el gol inicial del Vilafortuny i va capgirar el marcador.
Amb aquest resultat, i amb alguns partits que encara queden pendents a altres equips, el més segur és que el Vilafortuny descendeixi de categoria, ja que podria caure en els llocs de descens compensats.

Bàsquet

El sènior masculí A del CBC no es va desplaçar aquest dissabte dins a Girona per jugar la segona eliminatòria de segons de la fase d'ascens, que havia d'enfrontar-lo al Terranova Promocions Ceset, i que el partit de tornada havia de disputar-se ahir diumenge dia 25.
Donada la impossibilitat que els tercers i menys els quarts classificats d'aquesta lliga d'ascens poguessin accedir a una plaça a Segona Catalana, el comitè tècnic del Club Bàsquet Cambrils, juntament amb l'entrenador de l'equip van decidir renunciar a jugar aquests dos últims partits. I així es va notificar a la Federació Catalana de Bàsquet.

Hoquei

Cambrils CH 3 - Pla del Penedès 6

Aquest passat dissabte, el Cambrils no va poder oferir a la seva afició una victòria en el darrer partit de la temporada en el Palau Municipal d'Esports, tot i avançar-se 3 a 0 en els primers minuts de la primera part, en el darrer partit
El cambrilencs van presentar un equip de circumstàncies, per les baixes i sancionats, i si bé es van avançar en els minuts inicial, el Pla va reduir la distància a tan sols un gol abans del descans. La segona part es va iniciar amb el gol de l’empat a 3 del Pla, i a partir d’aquest moment el Pla va agafar el domini del partit, i dominar en el marcador fins el definitiu 3 a 6.
Amb aquesta derrota el Cambrils es situa a la sisena posició a una jornada del final de temporada. La jornada vinent, el Cambrils es desplaça a la pista del CT Barcino per a disputar el darrer partit de l´actual temporada.

Futbol sala

El CFS Mediterrani Cambrils continuarà jugant a la Preferent Catalana de futbol sala després que el Futsal Valls empatés i la UD Inmaculada perdés en la última jornada de lliga. Això va suposar un triple empat a 26 punts que afavoria al Mediterrani.

Comenta aquest article