Informació general

S'entreguen els diplomes a les tretze alumnes que han participat en el curs d'auxiliar d'ajuda a domicili

Per Berta Ruiz

Imatge de grup de les alumnes i professores del curs d'auxiliar d'ajuda a domicili

Un total de 13 alumnes s'han format des del passat mes d'octubre en el curs d'auxiliar d'ajuda a domicili, dins del programa de cursos de formació professional i ocupacional adreçats a persones treballadores en situació d'atur que organitza l'Ajuntament de Cambrils i subvenciona el Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

El passat 15 de maig va finalitzar el curs, i ahir va tenir lloc l'acte de cloenda del curs d'auxiliar d'ajuda a domicili. Aquest acte va comptar amb la presència del regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació –Salvador Matas– que va fer entrega dels diplomes a les alumnes i va adreçar unes paraules, tot encoratjant-les a seguir formant-se teòrica i pràcticament. Salvador Matas també va valorar molt positivament aquest curs, ja que de les tretze persones que l'han finalitzat, sis ja tenen un contracte fet o en perspectiva.

Aquests cursos de formació ocupacional tenen l'objectiu de millorar la qualificació i les competències professionals dels treballadors, per tal de facilitar-ne la seva posterior inserció ja que es realitzen pràctiques en diferents empreses del sector. De fet, en aquest curs, un total de sis empreses col·laboradores han participat en la formació teòrica i pràctica adquirida al llarg del curs.

Comenta aquest article