Informació general

La Generalitat assumirà la prolongació de la carretera de Misericòrdia fins el vial del Cavet

Per Redacció



La carretera de Misericòrdia s'unirà al vial de Cavet prop de la riera de Maspujols
La carretera de Misericòrdia s'unirà al vial de Cavet prop de la riera de Maspujols
La Generalitat perllongarà la carretera de Misericòrdia per connectar-la amb el vial del Cavet, segons va informar ahir el diputat del PSC al Parlament de Catalunya –Àlex Martínez–. De fet, la previsió del departament és que abans que acabi l'any s'hagi redactat el projecte constructiu.

El diputat Àlex Martínez ha manifestat que "enguany es procedirà a redactar el projecte que permetrà unir la carretera de Misericòrdia –que uneix Reus i Cambrils– amb el vial de Cavet. D'aquesta manera aconseguirem que la carretera de Misericòrdia no s'acabi a la intersecció de l'A7, sinó que arribi fins al vial".

Vial de connexió de 2 km

També s'ha avançat que el projecte contempla un vial de connexió de dos quilòmetres de longitud. Aquesta proposta de resolució s'aprovarà a la propera reunió de la comissió de política territorial del Parlament, i a partir d'aleshores s'iniciaran les negociacions amb l'Ajuntament de Cambrils per acordar la seva participació econòmica en l'execució del projecte, segons ha declarat Àlex Martínez.

A més a més, cal destacar que aquesta zona és una ARE on aniran 2.000 habitatges, dels quals 1.000 seran de protecció oficial. Aquest projecte també permetrà millorar la circulació en una zona que és cruïlla de tres dels municipis del Camp de Tarragona que registren un major creixement demogràfic: Reus, Cambrils i Salou".

Comenta aquest article