Informació general

El retard en les obres de millora del Mercat de la Vila provoca les queixes dels paradistes

Per Berta Ruiz

Ahir a la tarda es va treballar en la instal·lació dels aparells d'aire condicionat

Les obres de millora i condicionament del Mercat Municipal de la Vila estan portant més problemes i retards dels previstos.

Ahir a la tarda es va portar la maquinària necessària per fer la instal·lació dels aparells d'aire condicionat, tot i que en principi estava previst que aquestes tasques es realitzessin durant el matí. De fet, es va dir als comerciants que no obrissin els seus comerços durant tot el matí per dur a terme aquesta instal·lació. No obstant, per diferents contratemps i problemes, no es van iniciar els treballs fins les 5 de la tarda i no es van acabar fins les 7.

Obres amb retard

Aquesta sèrie de retards i contratemps estan provocant moltes molèsties als paradistes, i alguns d'ells, es queixaven ahir a Revista Cambrils Diari Digital de l'important retard que estan patint aquestes obres de millora. De fet, recordem que a principis del mes de gener es van iniciar les obres, i que, durant la setmana del 14 al 21 de gener, el Mercat Municipal de la Vila va romandre tancat per tal d'efectuar el gruix d'aquestes obres i evitar les molèsties a l'activitat comercial. El dimarts 22 de gener, es va reobrir el mercat, i les obres han seguit a un ritme pausat per tal de generar les mínimes molèsties. Tot i així, els paradistes es queixen que se'ls hi va dir que les obres estarien enllestides en un mes, i estem acabant el mes de maig, i encara falta molt per fer.

Cal recordar també que des del mes de gener que es va tancar la porta d'entrada situada al carrer de Jacint Verdaguer, i des d'aleshores només es pot entrar per la porta d'accés del carrer de Pere III.

Comenta aquest article