L'equip sènior del Club Handbol Cambrils perd el partit de la fase final contra el Sant Boi i no aconsegueix l'ascens de categoria

Handbol

Cooperativa de Sant Boi 37 - CH Cambrils 30

L'equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils s'ha quedat a les portes d'aconseguir l'ascens a Segona Catalana després de perdre en la fase final contra el Cooperativa de Sant Boi per 37 a 30, que va disputar-se a la localitat de Balsareny.
El partit va ser força igualat, tot i que els de Sant Boi van saber rendibilitzar la renda de gols que van aconseguir durant la segona part del partit. Finalment, els cambrilencs no van poder capgirar el marcador i aconseguir la victòria, que els hagués donat l'ascens matemàtic de categoria.

Hoquei

CT Barcino - Cambrils CH

La visita del Cambrils CH a la pista del CT Barcino, aquest passat divendres va ser l’últim partit de la temporada 2007-2008.
La primera part va ser molt disputada i igualada, d’aquí el resultat d'empat a 3 gols amb el què es va arribar a la mitja part. La segona part va ser molt diferent a la primera. Amb la necessitat de punts que tenien els locals, per evitar les places de descens, aquests van estar més motivats i encertats que els cambrilencs per endur-se’n els tres punts. El marcador final es va tancar amb un 7 a 4.
Després d’aquest darrer partit de la temporada, el Cambrils acaba en la vuitena posició amb 52 punts.