Cultura

El "Tribut a Cole Porter" continua el cicle inaugural de la Cripta de l'Ermita

Per Redacció

Moment del concert a la Cripta de l'Ermita, el passat dissabte al vespre

El Tarragona Hot Trio va ser l'encarregat de realitzar aquest dissabte al vespre el segon concert del cicle inaugural de la Cripta de l'Ermita amb el seu espectacle "Tribut a Cole Porter". Xavier Pié –saxo soprano–, John Style –piano– i Quim Solé –bateria– van interpretar cançons de Cole Porter, el qual va compondre algunes de les cançons més elegants i formalment complexes de la música popular nordamericana.

Durant el concert es van interpretar cançons com I Love Paris, It's de-lovely, Night and day, You'd be so nice to come home to, You're de top, In the still of the night, I love you o It's all right with me. Cadascuna d'aquestes peces es van interpretar des de la perspectiva d'un trio instrumental que va aprofundir en la intensitat de les melodies, posant especial interès en l'aspecte rítmic, cosa que va transmetre al públic assistent l'energia del swing.

El cicle inaugural continua amb d'altres activitats

Altres espectacles i activitats que s'han programat en aquest cicle inaugural són el dia 7 de juny la conferència "Escoltem quan sentim Música" a càrrec del compositor i director del Festival Nous Sons, Josep Maria Guix i el dia 8 de juny la projecció de la pel.lícula "L'Heroi del Riu" de Buster Keaton amb Carles Robert –al piano– i Miquel Àngel Marin al clarinet, recuperant aquest vessant del cinema clàssic amb acompanyament de música en directe.  

El diumenge dia 22 de juny, serà el torn dels més petits amb la programació d'un espectacle infantil en col.laboració amb l'Auditori, "Els poble de vent i de fusta" per a nens i nenes a partir del dos anys i el dimarts dia 24 de juny tancarà el Cicle Inaugural el violoncelista Oriol Aymat amb un programa que inclou els sis preludis de les Suites de Bach i Britten.

Comenta aquest article