Informació general

L'Estació Nàutica Costa Daurada celebra una jornada de portes obertes a Miami Platja

Per Redacció

Imatge de la Jornada de Portes Obertes que es va dur a terme aquest diumenge

L'Estació Nàutica Costa Daurada, que engloba els municipis de Salou, Cambrils, Mont-roig/Miami Platja i Vandellòs/L’Hospitalet de l’Infant, juntament amb el Patronat de Turisme de L’Hospitalet de l’Infant – La Vall de Llors i la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, van organitzar el passat diumenge una Jornada de Portes Obertes de l’Estació Nàutica a la base situada a la platja Cristall-Cala dels Àngels, a Miami Platja.

En la Jornada es van inscriure 361 persones de totes les edats, destacant sobretot la participació de molts nens i nenes. Els participants van poder realitzar tot tipus d'esports nàutics com submarinisme, snorkel, esquí bus, caiac, patinets i hobbie cat. També es van dur a terme altres tipus d'esports com tennis platja, tir amb arc, korball i flag, i es va comptar amb un servei de guarderia de platja i es van realitzar passejades en poni.

La Jornada va comptar amb la col·laboració de les empreses Divermar, Sport Center Els Prats, Glups, Golf&Hotel La Figuerola, La Barrancada, l’Àrea d’Esports de Mont-roig del Camp
i el Patronat d’Esports de Vandellòs i L’Hospitalet.

Comenta aquest article