Esports

L'aleví A de l'Escola de Futbol Veterans aconsegueix endur-se el torneig Ciutat de Tàrrega

Per Redacció

A dalt a l'esquerra, Aitor Candial –entrenador–, Roger Jové, Joan Marc Serra, Aleix Llobet, Pau Almarcha, David Hernández, Unai Barceló, Andreu Pérez, Adrián Puerto –ajudant–. A sota: Raúl López, Cristian Santiago, Modest Notario, Franco Sanfilippo i Marc Fernández

L'equip aleví A de l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils ha guanyat el torneig Ciutat de Tàrrega, un duríssim torneig en el què hi han participat els equips més destacats de la Preferent Catalana i dos equips de la Divisió d'Honor. El torneig es va disputar en la modalitat de Futbol-7, i els partits tenien una durada de 12 minuts cada part.

L'equip cambrilenc va quedar enquadrat en el grup més fort, en el què també hi havia el Duesaigües –segon classificat de la lliga Preferent–, el JABC Terrassa –quart classificat de Preferent– i el Lleida, tercer classificat de la Divisió d'Honor. En aquesta primera fase, els jugadors cambrilencs van quedar com a segons classificats de grup i van passar a quarts de final, on es van enfrontar al FC Barcelona, al qual van vèncer per 3 a 1. En les semifinals, l'equip de l'EFV de Cambrils es va enfrontar al principal favorit del torneig –el Lleida– contra qui també van aconseguir la victòria per 1 a 0. En la final, els cambrilencs van enfrontar-se al Riuprimer –cinquè classificat de la lliga Preferent– als quals també van vèncer per la mínima, 1 a 0.

Cal destacar doncs, l'èxit de l'equip de l'Escola de Futbol Veterans en aquest prestigiós torneig, un excel·lent resultat que se suma als èxits aconseguits aquesta temporada amb una bona participació al torneig Micfootball i la Copa Danet.

Comenta aquest article