Informació general

Es presenta el Pla Amfitrions i el Pla d'usos dels serveis de platja de la Policia Local per a la millora de la qualitat dels serveis

Per Redacció



Un moment de la presentació que va fer-se ahir al Centre Cultural
La regidoria de Turisme i la regidoria de Protecció Ciutadana i Mobilitat volen donar un pas més per cercar la qualitat en el servei al ciutadà i al turista que visita Cambrils.

Amb aquest objectiu, s'ha introduït un apartat qualitatiu de formació per a la Policia Local de Cambrils, específicament als comandaments i els agents policials que tindran la tasca destinada a la vigilància en les platges del municipi, per tal que puguin apropar la informació turística del municipi i els serveis de gestió integral de les platges.

De fet, ahir al matí es va presentar al Centre Cultural el Pla Amfitrions i Pla d'usos dels serveis de platges a la Policia Local. Cristina Carmona –adjunta de gerència del Patronat de Turisme de Cambrils– va explicar de forma resumida els serveis d’oci i lleure que organitza el Patronat, les oficines i els principals atractius turístics del poble, mentre que la coordinadora de Turisme de Cambrils –Sílvia Colet– va fer un repàs dels serveis que s’hi presten en les platges, nova forma de gestió integral d’aquests espais i tota la temàtica relacionada amb les platges.

Dins de la posada en marxa d'aquest pla, està previst que properament es duguin a terme accions similars amb d’altres col·lectius com els socorristes de platja i més endavant a d’altres que també interactuen amb el turista en el seu dia a dia.

Per a les responsables polítiques, la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat –Laura Forcadell– i la regidora de Turisme –Anna López–, "aquesta coordinació ha de seguir coexistint per tal de dur a terme un bon servei de qualitat per als nostres ciutadans i visitants i això s’aconsegueix fent corresponsables i partícips a tots els que integren l’administració".

Comenta aquest article