Informació general

L'Espai del Menut "Saltirons" posa el punt i final al curs 2007-2008 i es consolida com un servei d'atenció a les famílies

Per Redacció

Imatge dels més menuts amb les seves mares, durant la festa de cloenda del curs

El passat divendres 13 de juny, l'Espai del Menut "Saltirons" va celebrar el seu acte de cloenda del curs 2007-2008, i va comptar amb les famílies i els seus menuts, que hi han participat des del passat 8 d'octubre.

L'acte es va celebrar a les instal·lacions del centre cívic Alba i va comptar amb la presència de la regidora de Polítiques Socials i Salut –Maricel Llaveria–. Es va fer l'entrega dels treballs realitzats durant el curs escolar i seguidament es va oferir un petit refrigeri per a tots els assistents, amb una variada degustació de menjars de diferents procedències com França, Marroc, Argentina o Brasil, entre d'altres països originaris de les famílies inscrites en el servei.

72 inscripcions, un 16% més que el curs anterior

El principal objectiu de l'espai "Saltirons" és el d'oferir un servei d'atenció a les famílies i els seus fills menors de 3 anys –no escolaritzats– en el qual s'hi duen a terme accions sòcioeducatives, formatives, lúdiques i festives. El servei es consolida any rere any, i durant aquest curs hi han hagut 72 inscripcions, un 16% més que en el curs anterior. D'altra banda, també cal destacar que "Saltirons" també es consolida com un espai de referència per a les famílies nouvingudes. Un 24% de les inscripcions realitzades durant el curs corresponen a famílies d'origen estranger.

Comenta aquest article