Esports

Domini absolut dels equips del Cambrils Club Hoquei en el 10è Torneig d'hoquei base "Vila de Cambrils"

Per Redacció

Gol del Cambrils en el partit de la categoria júnior disputat contra l'Amposta

Durant tota la jornada del passat dissabte, el Palau Municipal d'Esports de Cambrils va ser l'escenari del 10è Torneig d'Hoquei base "Vila de Cambrils", organitzat pel Cambrils Club Hoquei.

En el torneig hi van participar diferents equips de totes les categories de base, des dels més petits de l'escola fins a la categoria júnior. Durant tot el dia es van disputar els diferents partits, que van donar uns excel·lents resultats per al club cambrilenc, l'amfitrió de la trobada.

En la classificació final de la categoria d'Escola, el primer lloc va ser pel CHP Amposta, seguit del Cambrils CH i el CP Riudoms. En la categoria prebenjamí, la classificació va ser encapçalada pel Cambrils CH, seguit en segon lloc pel CP Sant Ramon i el HC Cocentaina, en tercera posició. En la categoria benjamí, el primer lloc de la classificació també va ser per a l'equip cambrilenc, seguit del CP Sant Ramon i el HC Cocentaina. Pel que va a la categoria aleví, els tres primers llocs de la classificació van ser ocupats pel CP Sant Ramon, el HC Cocentaina, i el tercer lloc va ser pel Cambrils CH. En la categoria aleví femení, els partits van enfrontar a dos equips femenins, el Cambrils CH "B" i el Cambrils "A". En la classificació de la categoria infantil, el primer lloc també va ser pel club cambrilenc, seguit pel CP Sant Ramon i el HC Cocentaina, en tercera posició. En la categoria juvenil, la classificació també va ser encapçalada pel Cambrils CH, seguit en segona posició pel HC Cocentaina. I finalment, en la categoria júnior, el primer lloc també va ser per l'equip cambrilenc i el segon lloc, va ser pel CHP Amposta.

Comenta aquest article