Esports

L'esport serà el protagonista del matí de diumenge a Cambrils

Per Redacció

Les activitats esportives seran les protagonistes del proper diumenge al matí. La zona esportiva del voltant del camp de futbol serà on es realitzaran 3 de les 5 activitats previstes per aquell dia.

XVI Campionat Local d'Atletisme

A l'Estadi Municipal d'Atletisme, el Club Atletisme Cambrils organitzarà el XVI Campionat Local d'Atletisme, juntament amb el IX Memorial Carolina Marin i el VIII Campionat Centres Educatius. Les competicions es realitzaran durant el matí del diumenge.

27a Marxa Popular Cicloturista

El diumenge a les 10:30 del matí es donarà el tret de sortida a la 27a Marxa Popular Cicloturista, organitzada per la Penya Cicloturista de Cambrils. El punt de sortida serà l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer i el recorregut es realitzarà pels carrers i ravals de Cambrils.

2on Raid Aventura

L'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils i el Cambrils Raid Team, organitzaran el segon Raid d'Aventura a Cambrils. La prova començara a la zona esportiva del camp de futbol a les 10 del matí i comptarà amb dos circuits, el Vermell pels experts i el Verd per iniciació. Els participants hauran de superar diverses proves com bicicleta de muntanya, caiac, orientació, trekking, escalada o patins en línia.

Copa Costa Daurada de doma clàssica

Aquest diumenge al matí també es realitzarà la Copa Costa Daurada de doma clàssica, organitzada pel Club Hípic Castells. La Copa es disputarà a les instal·lacions del club i serà puntuable per la Lliga de la Província de Tarragona.

58 Campionat de Catalunya d'aire lliure de tir amb arc

Les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Futbol acolliran aquest diumenge al matí el 58 Campionat de Catalunya d'aire lliure i el 57 Campionat de Catalunya d'aire lliure de Paralímpics de tir amb arc. El Campionat està organitzat pel Club d'Arquers Cambrils.

Comenta aquest article