Esports

Triomf dels veterans masculí A i femení A dels Vent d'Estrop a la regata de Lloret de Mar

Per Redacció

La platja de Sa Caleta de Lloret de Mar amb els vogadors de Cambrils al centre preparant-se per una de les curses

El cap de setmana passat els Vent d'Estrop es van desplaçar a Lloret de Mar per disputar la III regata de la VI Lliga Catalana de Llaguts. La platja de Sa Caleta va ser l'escenari on van participar 63 tripulacions, distribuïdes de la següent manera: 5 juvenil masculí, 4 juvenil femení, 19 sènior masculí, 16 sènior femení, 10 veterà masculí, 9 veterà femení.

L'entitat Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils va participar en totes les categories, aportant 8 tripulacions i obtenint bons resultats.

En la categoria juvenil femení, l'equip de Cambrils va obtenir el 2on lloc quedant a unes dècimes de la 1a posició. Per la seva banda, el juvenil masculí també va assolir la 2a posició. Cal tenir en compte que és  important la participació en les categories base a la Lliga Catalana ja que són el futur de la categoria reina del rem, la sènior, i són senyal de perdurabilitat en les categories futures.

Pel que fa les categories sènior, l'equip masculí va quedar en 10a posició en la contrarellotge, obtenint una 9a posició després a la final.  L'equip femení però va quedar en 14a posició en la contrarellotge no aconseguint entrar a la final. En aquesta categoria sènior, els cambrilencs van participar amb vogadors de categories inferiors, ja que entre els membres de l'equip hi va haver baixes per lesions esportives.

Els veterans masculí A i femení A obtenenen el primer lloc

Cal destacar el paper dels equips veterans dels Vent d'Estrop els quals van presentar quatre tripulacions, 2 de femenines i 2 de masculines. Els veterans masculins A van aconseguir la 1a posició en la contrarellotge i la 1a a la final, obtenint els 50 punts que s’atorguen a les primeres posicions. Aquesta puntuació col·loca al club local en 3a posició de la lliga després de A.B.N Torredembarra i C.R Arenys.
Els veterans B van fer una espectacular contrarellotge obtenint la 4a posició, passant a la 7a posició a la final. Pel que fa als equips femenins, les veteranes A van fer la 1a posició en la contrarellotge i la 1a en  la final, essent  actualment les primeres en la Lliga Catalana. Per la seva banda, les veteranes B van aconseguir la 4a posició.

La final de la competició de les veteranes va ser important per Cambrils, ja que en aquesta final hi competeixen els 4 millors equips, dos dels quals eren embarcacions de Cambrils, entrant a la línia de boies en 1a i 2a posició.

Comenta aquest article