Informació general

El pont festiu de Sant Joan enceta la temporada d'estiu a Cambrils

Per Redacció

Aspecte de la platja del Regueral, el passat dilluns al migdia

El pont  de Sant Joan s'ha saldat amb un bon índex d'ocupació al nostre municipi. A falta de les dades definitives de l'ocupació hotelera, la presència de visitants s'ha fet ben palesa per la zona del port. A banda, el bon temps ha acompanyat els dies del pont amb la qual cosa les platges han enregistrat una important afluència de banyistes.
Cal tenir en compte que Cambrils disposa d'un gran nombre de segones residències i que en dies com aquests acostumen a estar ocupades.

Preocupació al sector hoteler

El sector hoteler mira amb certa preocupació aquesta temporada estiuenca que ara s'enceta. El vicepresident de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Joan Antoni Padró, manifestava la inquietud del sector per la situació econòmica actual, "el valor de l'euro respecte a altres monedes ens afecta. A més, la gent gasta menys ara". Això fa, segons Padró, "que ens convertim en una destinació menys competitiva que altres, que ofereixen uns preus més barats".

Per la seva part, la presidenta de l'Associació Hotelera, M. Eugènia Arbó, ha explicat que "fins a mitjans de temporada no podrem valorar xifres de consum per part dels turistes, és a dir, dades del "pocket money", que són els diners que gasta cada persona en la seva estada a la nostra zona turística. La impressió inicial és d'una disminució d'aquesta despesa, en consonància a la situació econòmica actual".
D'altra banda, l'ocupació hotelera de la Costa Daurada central relativa a la primera quinzena de juny de 2008 ha estat del 82%, similar a la del mateix període de l'any passat que va ser del 81%, segons dades de l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics Costa Daurada.

Comenta aquest article