Informació general

El Pla Amfitrions segueix les jornades de formació turística amb tot el personal de salvament i socorrisme

Per Redacció



Imatge de la reunió feta ahir amb tot el personal de salvament i socorrisme
Continuant amb les jornades de formació turística i serveis del Pla Amfitrions que es van iniciar la setmana passada amb els agents policials que tenen la tasca de vigilar les platges, ahir dimecres 25 de juny, va ser el torn de tot el personal del servei de salvament i socorrisme a les platges.

La subdirectora del Patronat de Turisme –Cristina Carmona– va explicar els serveis d’oci i lleure que organitza el Patronat, les diferents ubicacions de les oficines de turisme i una pinzellada sobre els principals atractius turístics del poble; mentre que la coordinadora i responsable de platges –Sílvia Colet– va fer un repàs sobre l'oferta complementària d’oci i serveis que ofereixen les platges de Cambrils.

Segons ha manifestat la regidora de Turisme –Anna López– "és important que les persones que treballen per l’Ajuntament es sentin corresponsables i partícips i tinguin la màxima informació per poder oferir als nostres visitants un veritable servei de qualitat. Hem de ser conscients que totes les persones que treballen amb els turistes inclús aquells que no ho fan són molt importants ja que formen part de la imatge i record que el turista s’emporta de Cambrils".

Comenta aquest article