Informació general

El Club Karate Cambrils obté uns resultats excel·lents en el II Torneig Ciutat de Tarragona

Els karatekes cambrilencs que van participar al II Torneig Ciutat de Tarragona

El passat 21 de juny, el Club Karate Cambrils va participar amb molts bons resultats en el II Torneig Ciutat de Tarragona, disputat a Camp Clar.

Per part del club cambrilenc hi van prendre part un total de 21 karatekes i el torneig va comptar amb la participació de 14 clubs d'arreu de la demarcació de Tarragona. Una tercera part de l'expedició cambrilenca va aconseguir pujar al podi en les diferents categories de la competició. Aquestes es van dividir en modalitats –kata o kumite–, en edats –de benjamí fins a sènior– i depenent del color del cinturó, pel que fa als diferents nivells.

Excel·lents resultats

Núria Rosell va ser la primera classificada en la categoria kata aleví femení cinturons verd i blau; Jesús Padilla va quedar segon classificat en la categoria kata aleví masculí cinturó verd; Víctor Sánchez va ser segon classificat en la categoria kata infantil mixte cinturons marró i negre; Irian Monton va quedar com segon classificat en la categoria kata juvenil masculí cinturons marró i negre; Daniel Rodríguez va ser tercer classificat en la categoria kata cadet masculí cinturons marró i negre; Ruben Amador va quedar primer classificat en la categoria kata juvenil cinturons marró i negre, i tercer classificat en la categoria kumite juvenil masculí de més de 55 kg; Joan Escrivà va quedar tercer classificat en la categoria kumite senior masculí de més de 70 kg.

La resta de participants van tenir una bona actuació, tot i no aconseguir pujar al podi. Aquests van ser Juan Barranco, Edgar Montón, Cesar Torrico, Aleix Rosell, John Nuñez, Nil Rom, Ignacio Zafón, Andrei Cosmin, Núria Torrico, Sergio Fernández, Raúl Moreno, Alex García i Sergio Bautista. A més els van acompanyar quatre coachs del club: Sonia Campo, Alfons Toda, Marta Solé i Joan Escrivà.

Campionat d’Espanya de Karate Shoto-Kan

El mateix dissabte 21 de juny es va celebrar a València el Campionat d’Espanya de Karate de l’estil Shoto-Kan. En aquesta competició hi van participar uns 20 clubs de tot el territori espanyol aportant uns 200 competidors.

Per part del Club Karate Cambrils hi van ser presents tres karatekes: Sorin Ivascu –en les modalitats de kata i kumite–, Javi Baza –en la modalitat de kumite– i Josep Maria Aragonès –en la modalitat de kumite–. Amb ells també hi van ser els coachs Vicente Carrión i Jose Manuel Guadalupe, l’àrbitre Antonio Bautista i el sensei Manolo Campos. Tot i que no es va aconseguir cap posició de podi, des del club cambrilenc es mostren molt satisfets per la feina feta pels tres karatekes cambrilencs en els diversos combats i kates que es van disputar a València.