Esports

Els ciclistes Alejandro Sánchez i Edgar Curto queden segon i sisè respectivament en la IV Copa Catalunya de ciclisme infantil de carretera

Per Redacció



Edgar Curto, a l'esquerra de la imatge, amb els seus companys del Club Ciclista Cunit
Els dos joves ciclistes cambrilencs –Edgar Curto i Alejandro Sánchez– van participar el passat 29 de juny en la IV Copa Catalunya d'Infantils de ciclisme infantil de carretera, que va disputar-se a la localitat barcelonina de Pallejà.

La prova va consistir en fer dues voltes en un circuit urbà d'un quilòmetre. L'Edgar Curto –principiant de primer any– va fer una bona cursa i va classificar-se en la sisena posició de la classificació general i tercer en la seva categoria de principiants de primer any.

Per la seva part, l'Alejandro Sánchez –principiant de segon any– també va fer una excel·lent competició i va classificar-se segon en la classificació general i també va quedar segon en la seva categoria de principiants de segon any.

La propera cursa que es disputarà serà el diumenge 13 de juliol a Cunit, localitat on es disputarà el Premi Ajuntament, i que organitza el Club Ciclista Cunit. El cambrilenc Edgar Curto ha fitxat enguany per aquest equip.

Comenta aquest article