Informació general

El diputat de CiU Carles Pellicer anuncia l'acord pel projecte de prolongació de la carretera de Misericòrdia fins al vial del Cavet

Per Redacció

El diputat del grup parlamentari de Convergència i Unió –Carles Pellicer– ha celebrat que en el transcurs de la Comissió de Política Territorial al Parlament s'hagin aprovat dues propostes de resolució presentades per CiU, destinades "a millorar la mobilitat dels ciutadans i ciutadanes de les comarques tarragonines", segons s'ha informat des de Convergència i Unió.

Carles Pellicer ha tancat l'acord d'instar al Govern a "redactar durant el 2008, el projecte de perllongació del vial de comunicació entre el vial de Cavet i l'antiga N-340 a Cambrils, amb una extensió aproximada de 2 quilòmetres, de forma que la carretera de Misericòrdia no s'acabi en la intersecció amb l'A-7, sinó que arribi fins al vial de Cavet".

L'acord, aprovat ahir, inclou també "la negociació i el conveni amb l'Ajuntament de Cambrils en la participació econòmica en l'execució d'aquest nou vial". Segons ha manifestat Pellicer, "aquesta infraestructura viària és essencial per la mobilitat laboral dels ciutadans i per la connexió nord-sud de la comarca".

Comenta aquest article