El ciclista cambrilenc Edgar Curto queda sisè en la cursa Premi Ajuntament de Cunit

Imatge del jove ciclista cambrilenc Edgar Curto en una de les darreres curses
Aquest passat diumenge 13 de juliol es va disputar a Cunit el Premi Ajuntament de Cunit, una cursa puntuable per a la Copa Catalana i que va ser organitzada pel Club Ciclista Cunit.

El ciclista cambrilenc Edgar Curto –membre del Club Ciclista Cunit– va participar en la prova, que consistia en fer dues voltes en un circuit de 1.200 metres. Tot i fer una mala sortida, el ciclista cambrilenc va poder refer-se i situant-se en setena posició. Al final de la cursa, l'Edgar va poder escalar un lloc més i va entrar a la línia de meta en sisena posició d'entre tots els participants, i va classificar-se segon dins de la seva categoria de principiants de primer any.

La propera cursa serà el dia 27 de juliol a Vila-seca, dins del Campionat de Catalunya. Aquesta prova no serà puntuable per a la Copa Catalana.