Informació general

L'Ajuntament treu a concurs la concessió d'ús de les parades del Mercat Municipal de la Platja que falten

Per Redacció

L'Ajuntament de Cambrils treu a concurs la concessió d'ús privatiu de les parades del Mercat Municipal de la Platja número 5, 6, 7 i 9. Aquelles persones interessades podran optar a més d'una parada i, fins i tot, existeix la possibilitat de presentar una única oferta conjunta per a les parades 6 i 7.
 
Per optar a aquesta concessió, els interessats hauran de presentar en un sobre tancat, les seves ofertes, una fotocòpia del DNI o NIF; l’escriptura de constitució de la societat, una declaració responsable de que l'empresa i els seus administradors tenen al corrent les obligacions tributàries, la Seguretat Social i no tenen cap deute amb l'Ajuntament de Cambrils. També que consti que la societat reuneix les condicions suficients de solvència econòmica, financera i econòmica.
 
El cànon mínim a ofertar per les parades 5 i 9 és de 1.600 euros cadascuna i de 600 euros en el cas de les parades 6 i 7. En la circumstància que hi hagi més d'una oferta per una parada, l'Ajuntament escollirà aquella que consideri més beneficiosa. Els guanyadors del concurs hauran de posar en marxa l’activitat a la parada en un màxim de tres mesos.
 
Respecte a l'ús, les parades 5, 6 i 9 podran desenvolupar qualsevol tipus d'activitat que sigui compatible amb les que actualment es desenvolupen a la resta del Mercat de la Platja. La parada número 7, en canvi, haurà de destinar-se a la venda de fruits secs, flors, premsa o similar.
 
Aquelles persones interessades poden presentar la seva documentació a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), de dilluns a dijous de les 8:30 a les 18:00 hores i els divendres de les 8:30 a les 14:00 hores.

Comenta aquest article