Informació general

El Servei de Salut Pública de l'Ajuntament estarà instal·lat a partir d'ara al centre Les Basses

Per Redacció

El Servei de Salut Pública de l'Ajuntament ha canviat la seva ubicació, i a partir d'ara estarà instal·lat a la planta baixa del centre Les Basses.

Aquest servei respon als canvis que es contemplen dins de l'organigrama de la regidoria de Polítiques Socials i Salut. Recordem que en el ple ordinari del passat mes d'octubre es va aprovar el nou organigrama de la regidoria, tot i la disconformitat dels tres grups de l'oposició que van manifestar la descompensació i el desequilibri que, amb aquesta reorganització es produïa dins de la regidoria. L'equip de govern va engegar el nou organigrama –separant l'àrea de Polítiques Socials i l'àrea de Salut– amb l'objectiu de descentralitzar els espais dels serveis, així com donar una millor atenció a l'usuari.

Servei de Protecció de la Salut i Servei de Promoció de la Salut

El Servei de Salut Pública compta amb dues unitats especialitzades, d'una banda el Servei de Protecció de la Salut, que realitza control sanitari, tasques d'inspecció d'establiments alimentaris minoristes i restauració, atenció a les instàncies en salut pública, control i prevenció de la legionel·losi. També vetlla per la qualitat de l’aigua. L'horari d’atenció és de les 10 hores a les 13 hores de dilluns a dijous i cal demanar cita prèvia al telèfon 977 36 82 17.  

D'altra banda, el Servei de Promoció de la Salut creat el gener de 2006, amb la finalitat de promoure i prevenir la salut de la població a través de programes, projectes i campanyes d'informació, sensibilització i assessorament en salut comunitària. L'horari d'aquest servei és de les 8 a les 13 hores.

Amb aquesta nova ubicació es pretén donar un impuls al Servei de Salut Pública i donar conèixer les accions i activitats a la població de Cambrils, així com atendre d'una manera més personalitzada les demandes dels ciutadans.

Comenta aquest article