Informació general

Els Toquem Fusta presenten la seva maqueta "Gravetat Zero"

Per Redacció



Els Toquem Fusta en la seva actuació a les Festes del Barri de l'Eixample
El grup de música Toquem Fusta ha acabat durant tota aquesta setmana d'enllestir la maqueta, anomenada Gravetat Zero. Al llarg d'aquests dies s'han acabat de buscar els sons més frescos i a la vegada més potents per tal que quedi una maqueta amb molta força i energia.

Presentació de la maqueta aquest dijous al Call de Reus

Aprofitant que el grup tenia previst un concert el proper dijous dia 24 de juliol al Call de Reus, a partir de les 21:30 hores, els Toquem Fusta presentaran per primera vegada la maqueta davant del públic, tot realitzant un concert que servirà de presentació de la maqueta. En aquesta presentació s'interpretaran les cinc cançons que s'han gravat: Vaig ser jo, Llavors..., Per què ha de ser tant difícil?, Llàgrimes de lleó i Tant aprop meu, però també es podran escoltar totes les altres cançons del grup.

S'espera que sigui un concert que englobi totes les cançons compostes pel grup, recuperant els primers temes que últimament havien deixat de banda, per tal de donar més importància als temes nous. S'espera un concert llarg i amb novetats del grup, a part de la presentació de la maqueta, s'esperen sorpreses, com exposar a tot el públic assistent la nova pàgina web del grup, i també presentar el cartell que s'utilitzarà com a promoció del grup i que es penjarà, a partir d'ara, a tots els concerts que realitzin. Així doncs, es fa un pas més en la formació dels Toquem Fusta i de la seva difusió.

Cal destacar que la propera actuació on es podrà veure als Toquem Fusta serà al Cambrirock. A més el grup ja té la seva pròpia taula de so, la qual facilita el fet de poder  tocar a llocs tancats, cosa que farà que el grup  intervingui de forma directa, en la mescla de sons en els concerts en directe, juntament amb el seu tècnic de so, en Pau Fargas.

Comenta aquest article