Informació general

La Guàrdia Civil localitza 180 quilos d'haixix al mar, prop de la riera de Riudecanyes

Per Redacció

La Guàrdia Civil de Cambrils va localitzar el passat diumenge 20 de juliol, en una zona del litoral propera a la riera de Riudecanyes, uns presumptes farcells de droga –haixix– flotant dins del mar i en una zona propera a les roques.

Els agents van inspeccionar el lloc i van localitzar entre les roques d'un espigó, un farcell obert que contenia haixix. Aquest farcell estava lligat amb una corda a més farcells, que possiblement estaven submergits a l'aigua i entre les roques. El Grup Especialista d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil (GEAS) van rastrejar la zona i van recuperar un total de 6 farcells, amb un pes total de 180 quilograms. El valor de tota la droga decomissada podria tenir un valor d'uns 258.120 euros.

Després d'inspeccionar i rastrejar tota la zona, es va poder concretar que tota aquesta mercaderia hauria estat col·locada intencionadament, per tal que fos recollida posteriorment per traficants dedicats a la seva distribució. La intervenció de la Guàrdia Civil va abordar doncs, aquesta operació.
Les diligències instruïdes han passat a disposició del Jutjat número 1 de Reus.

Comenta aquest article