Informació general

Representants de diversos municipis de Conca i Toledo visiten les noves instal·lacions esportives de Cambrils

Per Redacció

 
 
 A dalt, visita als dos nous camps de futbol. A sota, visita a la pista d'atletisme.
Diversos alcaldes i regidors dels ajuntaments de Conca i Toledo –de les localitats de Tarancón, Carrión, Villamayor, Quintanar del Rey, Puebla de Almoradiel i Pozuelo de Calatrava– van visitar Cambrils aquest passat dimarts per visitar les noves instal·lacions esportives municipals com la pista d'atletisme i els camps de futbol. El motiu de la visita va ser conèixer de prop la instal·lació de la gespa artificial que s'hi ha col·locat de la mà de l'empresa Poligrass.

Camps de futbol, pràcticament enllestits

Pel que fa al dos nous camps de futbol, aquests estan pràcticament llestos, ja que els terrenys de joc –amb unes dimensions de 105x68 metres i 100x62 metres respectivament–, ja estan acabats, però s'han d'acabar d'asfaltar els seus perímetres per a evitar que es malmetin. Encara hi falten les connexions als serveis de llum, aigua i clavegueram; així com les graderies i els vestidors.

El projecte de vestidors consta de recepció, consergeria, sala de reunions, 12 vestidors per als jugadors, vestidors d'àrbitres, infermeria, bar-restaurant, graderies i magatzems; però fins que no s'executin les obres hi haurà llogats 12 mòduls prefabricats, destinats a jugadors i àrbitres.

Per a la inauguració dels camps de futbol, ja s'ha confirmat l'assistència dels equips infantil i aleví del FC Barcelona, per a disputar uns partits amb l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils, el proper 8 de setembre.

Instal·lació de vestidors provisionals a la pista d'atletisme

A la pista d'atletisme, també s'hi instal·laran properament un vestidors provisionals, mentre no es construeixin els definitius, que seran dos edificis: un destinat a la recepció i distribuïdor de les instal·lacions, i l'altre amb vestidors, magatzems, gimnàs i sala de reunions.

Recordem que la pista d'atletisme, que es va inaugurar l'abril de 2007, compta amb vuit carrils i és apta per a la realització de competicions d'àmbit nacional i internacional. Les instal·lacions estan homologades per la Real Federación Española de Atletismo, per un període de 10 anys, la qual cosa indica que la instal·lació reuneix les condicions reglamentàries per a la pràctica de l'atletisme i que fa oficials les marques que s'hi obtinguin.

Comenta aquest article