Espectaculars resultats dels Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils en la 5a Regata de la Lliga Catalana disputada a Roses

Imatge dels vogadors cambrilencs més joves

El passat diumenge 20 de juliol, la ciutat de Roses va acollir la 5a Regata de la Lliga Catalana de Llaguts de 2008. En aquesta prova hi van participar un total de 78 tripulacions: 7 equips en la categoria infantil, 13 equips en la categoria cadet, 8 equips en la categoria juvenil, 32 equips en la categoria sènior i 18 equips en la categoria veterà.

Pel que fa a la representació cambrilenca, els Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils van participar amb 10 tripulacions: 2 equips en la categoria infantil, 2 equips en la categoria cadet –un de masculí i un de femení–, 2 equips en la categoria sènior –un de masculí i un de femení– i 4 equips en la categoria veterà, dos de masculí i dos de femení.

Els resultats assolits han estat espectaculars. L'equip infantil A va quedar en la segona posició, darrera del Club de Rem Confraria de Pescadors de Roses. L'equip infantil B va quedar en la quarta posició.
En la categoria cadet, l'equip masculí va quedar en primera posició amb un temps de 2:46'18, i les noies van quedar en segona posició darrera dels club Nàutic Flix.

Les categories més joves –infantils i cadets– han estat també la revelació de la Lliga Catalana. És molt important estar representat en aquestes categories, ja que són el futur de la categoria reina del rem, la sènior. Dels 7 equips de la categoria infantil, 2 han estat de Cambrils; i de 13 en cadet, també hi havia 2 equips cambrilencs.

En la categoria sènior, l'equip masculí va acabar en setena posició i l'equip femení en tretzena posició.
Els veterans A van lluitar en la final, entrant en la primera posició, i mantenen la segona posició de la classificació general a falta d'una prova. Els veterans B van acabar en la vuitena posició. L'equip veterà femení A va guanyar la contrarellotge i la final, mantenint la primera posició de la Lliga Catalana. L'equip veterà B, va aconseguir la 5a. posició a la contrarellotge; però una magnífica final, les va col·locar en quarta posició.

La darrera  regata de la Lliga Catalana es durà a terme el proper 3 d’agost a Amposta, restant només el Campionat de Catalunya, que es farà a Lloret de Mar el 24 d'agost, essent aquesta una cursa única.