Esports

Ivan Cervantes guanya la darrera prova del Mundial i manté totes les opcions per tornar a ser campió

Per Redacció

El pilot cambrilenc de KTM –Ivan Cervantes– torna a tenir totes les opcions per endur-se un nou títol mundial en la categoria d'E-1, després de les dues victòries sumades aquest passat cap de setmana a la localitat francesa d'Uzerche.

En la jornada de dissabte, el cambrilenc va aconseguir imposar-se al seu màxim rival, el finlandès Mika Ahola de l'equip HM Honda, després d'una carrera molt dura i disputada. En la segona jornada, la de diumenge, Cervantes va dominar la prova amb més claredat i va sumar la segona victòria que l'acosta molt més al finlandès, l'actual líder de la classificació del Mundial. El pilot cambrilenc està situat en la segona posició amb 266 punts, a tant sols 9 punts del primer classificat Mika Ahola. Després de retallar distàncies amb el seu màxim rival, el cambrilenc afronta les dues darreres proves dobles que li queden amb totes les opcions per sumar un nou títol mundial al seu excel·lent palmarès.

Després d'aquesta darrera prova del Mundial, quedaran dues cites més: els dies 26 i 27 de setembre a la localitat italiana de Piedeluco i els dies 10 i 11 d'octubre a la localitat francesa d'Alès. Cervantes necessita guanyar aquestes proves per tal de retallar aquests nou punts de desavantatge que porta respecte al finlandès Ahola.

Comenta aquest article