Esports

L'Escola d'Equitació Antonio Santiago organitza el concurs de Doma de l'Alta Escola Espanyola en la XIII Fira del Cavall de Reus

Per Redacció



Imatge d'un dels guanyadors del concurs de l'alta escola espanyola, el passat dissabte a Reus
Del 25 al 27 de juliol es va celebrar la Fira de Sant Jaume de Reus, amb la XIII Fira del Cavall com un dels seus elements més destacats i també el concurs de doma de l'Alta Escola Espanyola, organitzat per l'Escola d'Equitació Antonio Santiago de Cambrils.

Rècord de participació

El concurs d'Alta Escola va tornar a ser tot un espectacle. Cap a les nou del vespre del passat dissabte 26 de juliol es va donar iniciar a aquesta competició, que enguany arriba a la seva segona edició. En el concurs hi van prendre part participants d'altres comunitats com Aragó o Navarra, i va tornar a ser tot el rècord de participació de tota la temporada. Cal destacar també, que es va comptar amb un jurat de camp format per jutjats d'arreu de l'Estat, que van donar-li al concurs un important prestigi.

Durant la XIII Fira del Cavall també es va comptar amb la presència d'un gran nombre de cavalls de diferents ramaderies i de diferents centres d'equitació de la demarcació. També s'hi van realitzat un seguit d'exhibicions i concursos, a banda del de Doma de l'Alta Escola Espanyola, com el concurs de Doma Clàssica o el de salt d'obstacles.

Nou concurs a l'Escola d'Equitació Antonio Santiago

El proper 16 d'agost, l'Escola d'Equitació Antonio Santiago de Cambrils acollirà en les seves instal·lacions el darrer concurs de la temporada catalana de l'Alta Escola i un Interclub de Doma Clàssica.

Comenta aquest article