Cultura

Camera XXI protagonitzen el segon concert del Petit Festival

Per Redacció

El grup Camera XXI en un moment del concert d'ahir a la nit

El quartet de guitarres Camera XXI va actuar ahir a la nit al parc de Nou Cambrils en el marc del Petit Festival paral·lel al Festival Internacional de Música de Cambrils. El quartet està format per Marta Casas, Núria Cervantes, Judith Clivillé i Maria Umbert, i han obtingut el 1er premi del X Festival Chitarrissima que se celebra a la ciutat de Saluzzo (Itàlia), país on han estat convidades en diverses ocasions.

El concert que van realitzar ahir a la nit va comptar amb una bona participació de públic i les quatre intèrprets van oferir una actuació dividida en dues parts. En la primera part es van poder escoltar peces d'Antonio Soler, Isaac Albéniz i Manuel de Falla, i, en la segona part, Camera XXI va oferir tres peces d'Eduardo Martin i una darrera d'Eduardo Martín i Walfrido Domínguez.

Aquesta va ser la segona de les tres actuacions que es duran a terme al parc de Nou Cambrils amb caire gratuït, la darrera actuació serà el proper dilluns 11 d'agost i anirà a càrrec d'Adrià Baiges, guitarra, i Lluís Castán, violí.

Comenta aquest article