Cultura

El quartet de saxos Vortex Temporum ofereix un variat repertori al Castell de Vilafortuny

Per Redacció

El quartet de saxos Vortex Temporum en un moment del concert que van oferir ahir a la nit al castell de Vilafortuny

El quartet de saxos Vortex Temporum va actuar ahir a la nit al Castell de Vilafortuny en el marc del 34è Festival Internacional de Música de Cambrils. El grup, que porta el seu nom en homenatge al compositor francès Gérard Grisey, està format per Vicent Minguet –saxòfon soprano–, David González –saxòfon contralt–, Xavier Bonet –saxòfon tenor– i José Bernárdez –saxòfon baríton–, provinents de diferents punts de la geografia espanyola com València, Pontevedra i Palma de Mallorca.

Vortex Temporum va oferir un programa format per 9 peces d'una àmplia varietat d'estils. El quartet va interpretar Historie du tango d'Astor Piazzolla, Dixie for sax, Miniatura i Suite Helenica de Pedro Iturralde, Sevilla d'Isaac Albéniz, El oboe de Gabriel (La Misión) d'Ennio Morricone, The pink panter d'Henri Mancini i It don't mean a thing de Duke Ellington. A mesura que va anar avançant el concert les peces tenien un caire més festiu que va animar al públic que ocupava gairebé tot el recinte.

Els quatre saxofonistes han realitzat concerts a Espanya, França, Anglaterra i Alemanya, i han estat guardonats en diverses ocasions com el primer premi a la unanimitat al concurs "Montserrat Alavedra", Premi Caixa Terrassa.

Comenta aquest article