Informació general

S’activa el PROCICAT en fase d’alerta per prevenir els efectes de l’onada de calor

Per Redacció

Aspecte de la platja de la Llosa durant aquest mes d'agost

El Centre d'Emergències de Catalunya ha activat el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en fase d’alerta per l'onada de calor que ens està afectant aquests dies.

A Cambrils, s'han pres algunes mesures i, en cas d'urgència o incidència que pugui significar un risc greu per a les persones, es pot trucar a la Policia local, al telèfon 977 79 45 66. També es pot contactar amb qualsevol d'aquests altres serveis d'atenció ciutadana: Centre de Coordinació Sanitària (061) i Telèfon d'emergència (112). Aquelles persones que desitgin tenir més informació poden trucar, durant les 24 hores del dia, al telèfon de Sanitat Respon (902 111 444).

El Departament de Salut informa que s'ha de tenir especial atenció amb col·lectius com el de la gent de més de 75 anys, les persones amb malalties cròniques, els nadons o les persones amb discapacitats físiques o psíquiques. Per tal d'evitar problemes causats pel sol i la calor es recomana: controlar la temperatura a casa, evitar el sol directe al carrer i limitar l'activitat física a les hores de més calor.

Comenta aquest article