Cultura

Kota Zero torna als escenaris cambrilencs amb un concert a la sala Ka l'Arrib

Per Redacció

Els Kota Zero en un moment de la seva actuació, el passat divendres a la nit, a la sala Ka l'Arrib

El grup cambrilenc Kota Zero va actuar el passat divendres a la nit a la sala Ka l'Arrib. Durant gairebé una hora de concert, els cambrilencs van basar el seu repertori en les cançons del seu disc "No pierdas la razón"que va sortir a la llum fa gairebé un any. Ka l'Arrib es va anar omplint de bona part dels seguidors fidels que recolzen el grup allà on va, els quals van poder escoltar temes clàssics com Sueños de libertad, Cazado por los pies o Todos los días son igual, a més d'alguna cançó de creació més recent com Algunos viven temblando.

Les dimensions de la sala van fer que el públic estigués molt més proper al grup i que el concert en general tingués un caire més informal. Per finalitzar l'actuació Bali Cejas, cantant del grup A Voces, va acompanyar als Kota Zero en el mateix tema on ha participat en el disc, Te echo de menos. Pels Kota Zero, tocar a Ka l'Arrib va ser una bona oportunitat per tornar als escenaris després d'uns 4 mesos sense realitzar actuacions en directe i, d'aquesta manera, preparar el concert que realitzaran al Cambrirock el dia 20 d'agost, compartint cartell amb Saratoga.

El 12 de setembre, coincidint amb els 5 anys de vida de la banda, els Kota Zero tornaran a actuar a Cambrils juntament amb Segismundo Toxicómano i Soweto en el concert organitzat pels Cop de Cap.

Comenta aquest article