Informació general

La Guàrdia Civil deté un veí de Cambrils acusat de falsedat documental i d'estafa

Per Redacció

Un veí de Cambrils, de 40 anys d'edat, va ser detingut per la Guàrdia Civil aquest passat dimarts 26 d'agost al matí acusat de diversos delictes de falsedat documental i estafa.

A meitats d'aquest mes d'agost la Guàrdia Civil va rebre una denúncia d'una companyia asseguradora de Reus relativa a diverses pòlisses de fons d'inversió. Vàries persones s'havien personat en aquesta asseguradora amb la intenció de cobrar els interessos d'unes pòlisses que no existien. A partir d'aquest moment el Grup Operatiu d'Investigació de la Guàrdia Civil de Cambrils es va fer càrrec del cas que va concloure amb la detenció d'aquest cambrilenc.
Sembla ser que el detingut havia treballat, anteriorment, en aquesta companyia asseguradora i s'havia guanyat la confiança de persones del seu entorn de manera que aconseguia fer pòlisses d'inversió amb la promesa d'obtenir grans beneficis. Un cop disposava dels diners els invertia a fons d'inversió amb el seu nom i no formalitzava, amb les companyies, les pòlisses acordades amb els clients.

Un botí de 854.250 euros

De moment hi ha 13 perjudicats amb un total de 15 pòlisses fetes a partir del 21 de juny de 2006 fins a la data actual per un valor de 854.250 euros dels que 51.000 euros ja han estat reintegrats als seus propietaris. Les víctimes viuen en diferents poblacions del Camp de Tarragona com són Reus, Cambrils, Montbrió del Camp, Alforja, Vila-seca i Valls. La Guàrdia Civil continua amb la investigació i no es descarta que hi hagi més persones perjudicades. El detingut ha passat a disposició del jutjat núm. 3 de Reus.

Comenta aquest article