Esports

El ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez aconsegueix la victòria en la Copa Tarragona i es proclama campió provincial

Per Redacció



Alejandro Sánchez, al centre de la imatge, amb el mallot groc de campió provincial
Després del descans estiuenc, el jove ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez va reprendre aquest passat diumenge 31 d'agost la competició.

Aquesta primera cursa es va disputar a Tortosa va correspondre al campionat provincial i va ser puntuable per a la Copa Tarragona.

La prova va comptar amb un circuit d'un quilòmetre aproximadament, força pla i sense grans desnivells, al qual es van haver de donar tres voltes. A la sortida de la prova, Alejandro Sánchez ja es va posar al capdavant del grup, tot i que després va situar-se al mig del pilot per tal de reservar més forces per al final de la prova. Durant el circuit, es van produir dos intents d'escapada, als quals Alejandro Sánchez va respondre perfectament i va aconseguir neutralitzar els ciclistes escapats. En la recta final de la cursa i a falta d'uns 200 metres per arribar a la línia de meta, el jove ciclista cambrilenc va atacar i va fer-se amb la victòria en la Copa Tarragona, proclamant-se novament campió provincial.

Aquest nou títol del cambrilenc se suma al seu extens palmarès com a ciclista. Enguany, Alejandro Sánchez suma tres campionats, ja que va aconseguir el Campionat dels Països Catalans, va ser campió de Catalunya i ara s'ha proclamat campió provincial de Tarragona, sent líder també de la classificació de la Copa Catalana i líder de la Copa Tarragona.

Comenta aquest article