Informació general

Les obres per evitar inundacions a la zona d'Els Ametllers han complert el seu objectiu en els aiguats del passat diumenge

Per Redacció

Imatge d'alguns dels nous desguassos que s'estan col·locant a la zona

Les obres que s'estan realitzant al barri d'Els Ametllers per augmentar la capacitat de desguàs en cas d'aiguats han complert el seu objectiu en el darrer aiguat que va caure diumenge passat. Així ho ha volgut fer saber l'associació de veïns Els Ametllers, que ha emès un comunicat de premsa per informar del bon funcionament, tot i que les obres no estan enllestides, i agrair a Joan Mas –regidor d'Espai Públic, Paisatge i Medi Ambient– "que després del fort xàfec del passat 12 de juliol, ha atès de manera ràpida i decidida les demandes de solucions definitives plantejades per l'associació".

El 20 d'agost l'Ajuntament va decidir efectuar una sèrie d'actuacions per tal d'ampliar la capacitat de desguàs del vial de Cavet a l'entorn dels carrers Munich, Brussel·les i Grenoble. Tot i que les obres no estan enllestides han complert el seu objectiu d'augmentar la capacitat de desguàs de les aigües provinents de l'avinguda de Vilafortuny que formaven un gran bassal al vial del Cavet en la zona abans senyalada.

Tot i això, l'associació de veïns Els Ametllers espera que "aquesta obra sigui igual d'efectiva i funcioni correctament en cas de pluges més intenses, evitant així que es causin més danys materials a vehicles i habitatges dels veïns de la zona esmentada".

Comenta aquest article