Esports

El Club Nàutic Cambrils celebra la Trobada Taronja amb la participació de 75 alumnes d'escoles de vela d'arreu de Catalunya

Per Redacció

 
 
A dalt, moment del lliurament dels recordatoris als participants a la trobada. A sota, activitats es van fer a l'Escola de Vela
El passat dissabte 6 de setembre, el Club Nàutic Cambrils conjuntament amb la Federació Catalana de Vela van organitzar la Trobada Taronja que se celebra anualment un cop finalitza la temporada. La trobada va reunir 75 alumnes de les diferents escoles de vela d'arreu de Catalunya.

En l'organització de la Trobada Taronja hi van col·laborar el Club Marítim Torredembarra i el Club de Vela Platja Llarga. Els clubs que hi van assistir van ser el Grup Esports Nàutics de Roses, el Club de Vela de Blanes, el Club de Vela Calella, Força 3, el Club Marítim Torredembarra, el Club de Vela Platja Llarga i el Club Nàutic Cambrils.

Les activitats que durant tot el matí es van celebrar al Club van ser el windsuf, caiac, raquero i vela lleugera en individuals i en dobles. Tots els participants van poder practicar cadascuna d’aquestes quatre modalitats.

Festa final d'estiu de l'Escola de Vela

D'altra banda, el diumenge dia 7 es va celebrar la festa de final d'estiu de l'Escola de Vela del Club Nàutic Cambrils. A la festa hi van participar un total de 90 persones entre alumnes, pares i monitors. Durant tot el matí es van fer activitats a l'aigua i l'Escola de Vela també va realitzar una jornada de portes obertes per tal de donar a conèixer l'escola a tothom.


Comenta aquest article