Pastisstes de poma
Irene de la Fuente |
1 base de pasta de full
5 ous
1 cullerada de farina
7 cullerades de sucre
300 dl de llet sencera
Melmelada dalbercoc
3 pomes
Cireretes en almívar
Preparació
Estirarem la base de la pasta de full i omplirem els motlles amb aquesta pasta. Tallarem la poma a làmines fines i recobrirem els motlles amb la poma.
Per fer la crema, agafarem un bol i hi posarem els cinc ous, les set cullerades de sucre, la farina i la llet, i ho batrem tot junt. Quan tinguem aquesta crema al punt, lafegirem als motlles i els introduirem al forn a uns 270º. Un cop estiguin una mica daurats, baixarem la temperatura del forn a uns 240º i deixarem que es coguin durant uns 30 minuts aproximadament. Després, els traurem del forn i els pintarem per damunt amb la melmelada dalbercoc rebaixada amb una mica daigua, i finalment els decorarem amb les cireretes en almívar.