Recull

Pastisstes de poma






Irene de la Fuente
Ingredients ( per a 9 motlles)
• 1 base de pasta de full
• 5 ous
• 1 cullerada de farina
• 7 cullerades de sucre
• 300 dl de llet sencera
• Melmelada d’albercoc
• 3 pomes
• Cireretes en almívar



Preparació
Estirarem la base de la pasta de full i omplirem els motlles amb aquesta pasta. Tallarem la poma a làmines fines i recobrirem els motlles amb la poma.
Per fer la crema, agafarem un bol i hi posarem els cinc ous, les set cullerades de sucre, la farina i la llet, i ho batrem tot junt. Quan tinguem aquesta crema al punt, l’afegirem als motlles i els introduirem al forn a uns 270º. Un cop estiguin una mica daurats, baixarem la temperatura del forn a uns 240º i deixarem que es coguin durant uns 30 minuts aproximadament. Després, els traurem del forn i els pintarem per damunt amb la melmelada d’albercoc rebaixada amb una mica d’aigua, i finalment els decorarem amb les cireretes en almívar.

Comenta aquest article