Cultura

El Cinema Municipal Rambla estrena la proposta "El documental del mes"

Per Redacció



Cartell del documental "Adéu Revolució Il fare politica. Cròniques de la Toscana Roja (1982-2004)
El Cinema Municipal Rambla de Cambrils estrenarà una nova proposta anomenada "El documental del mes". El primer dijous de cada mes el Cinema Rambla s'afegirà a altres sales catalanes que ja formen part de la iniciativa de Parallel40 que consisteix en estrenar un documental al mes.

Parallel40 és una companyia de producció audiovisual amb seu a Barcelona que, des del 2004, té la representació exclusiva de CinemaNet Europe, la primera xarxa europea de cinema digital especialitzada en la distribució de documentals d'alt nivell, a l'Estat espanyol i la distribució dels documentals estrenats dins la xarxa.

"Adéu Revolució Il fare politica" és el primer documental de la proposta que es projectarà a Cambrils

"El documental del més" és una iniciativa de Parallel40, integrada dins el projecte CinemaNet Europe que estrena dotze documentals a l'any en més de 100 sales d'arreu d'Europa. Els documentals es projecten en versió original subtitulats en català i la selecció d'aquests es realitza mitjançant el vot de cada un dels representants dels socis de CinemaNet Europe. Per a més informació es pot consultar la web www.eldocumentaldelmes.com

Dijous 2 d'octubre a les 22h es projectarà el primer documental al Cinema Municipal Rambla de Cambrils. Una coproducció de França i Bèlgica rodada el 2005 i que porta el títol de "Adéu Revolució Il fare politica. Cròniques de la Toscana Roja (1982-2004)". El preu de l'entrada serà de 3 euros.




Comenta aquest article