L'equip Sitges Team guanya la regata Hobie Fun per aigües de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre

A dalt, un moment de la regata. A sota, l'embarcació campiona, el Sitges Team.
Aquest passat cap de setmana van concloure la X Hobie Fun: regata d'aventura en catamarà per les aigües de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, que va iniciar-se el cap de setmana anterior a Amposta i va fer escala a les poblacions de l'Ampolla, Mont-roig del Camp, Tarragona i Calafell. Aquest darrer cap de setmana es van disputar les dues etapes finals, des de Mont-roig a Calafell, i fent escala a Tarragona. Tot plegat, completant un total de 76 milles nàutiques.

Dues intenses jornades

El dissabte 27 de setembre es va donar la sortida des del Càmping Els Prats de Mont-roig del Camp. En aquesta etapa els equips tenien un control de pas en la platja del Regueral de Cambrils, on van recollir un avituallament i van continuar fins al Club de Vela de la platja Llarga de Tarragona.

Una vegada més, el Sitges Team –d'Ignasi Sitges– va ser el vencedor de l'etapa amb un temps de 2 hores, 54 minuts i 38 segons (10.478 punts), seguit de l'equip The Youngster's –de Beto Torné i Oliver Pilon– amb un temps de 2 hores 57 minuts i 37 segons (10.657 punts), i en tercer lloc l'equip La Bestia de Joan Vila i Martí Capdevila.

En la quarta i darrera jornada hi va haver canvis meteorològics importants, amb un intens dia de sol i vent suau de component sud-est. Les catorze embarcacions de l'etapa van sortir des del Club de Vela Platja Llarga de Tarragona, i després d'aplicar el rating corresponent l'etapa va ser adjudicada a l'embarcació Wiki Wiki de Matilde Casanova i David Boix amb un temps de 2 hores 22 minuts i 25 segons (8.545 punts), seguits per The Younger’s –de Beto Torné i Oliver Pilon– amb 2 hores 23 minuts i 2 segons, i tancant el podi de la darrera etapa el Wind Cat Els Prats de Marc Basquens i Pep Camacho amb 2 hores 23 minuts i 57 segons.

El Sitges Team guanya la prova

En el darrer dia de regates es va definir la classificació general, i el Sitges Team d'Ignasi Sitges va proclamar-se vencedor de la X Hobie Fun amb un total d'11 hores 20 minuts i 3 segons. La segona posició va ser per l'embarcació La Bestia de Martí Capdevila, Xavier Guardià i Joan Vila amb un temps de 12 hores 9 minuts i 49 segons, mentre que el tercer lloc del podi va ser per l'equip mixt Wiki Wiki format per Matilde Casanova i David Boix que van completar la prova en 12 hores 15 minuts i 21 segons.