Esports

Alejandro Sánchez queda subcampió de la Copa Catalana de ciclisme infantil i Edgar Curto acaba sisè

Per Redacció

 
 
A dalt, l'Alejandro Sánchez amb els mallots que ha guanyat. A sota, l'Edgar en el tercer lloc del podi i l'Alejandro en el segon, a Vilanova i la Geltrú
Aquest passat diumenge 28 de setembre es va disputar la darrera cursa puntuable per a la Copa Catalana de ciclisme infantil de carretera a Vilanova i la Geltrú. Els dos ciclistes cambrilencs Alejandro Sánchez i Edgar Curto hi van prendre part.

Excel·lent temporada d'Alejandro Sánchez

El circuit de la prova era força pla i d'un quilòmetre de recorregut aproximadament. Alejandro Sánchez va fer una molt bona sortida, col·locant-se en la primera posició i atacant al ciclista líder de la classificació. Tot i així, al final de la cursa, ambdós ciclistes van jugar-se la victòria a l'esprint, i finalment, el cambrilenc va arribar en la segona posició. Després de no poder aconseguir el triomf en aquesta darrera prova, l'Alejandro ha quedat a tant sols dos punts del líder, aconseguint el subcampionat en la Copa Catalana.

Cal destacar que en aquest darrer tram de la temporada, el jove ciclista cambrilenc no ha pogut rendir al cent per cent de les seves possibilitats físiques, ja que va patir una greu caiguda durant la cursa de Camarles. No obstant, el cambrilenc ha completat una temporada immillorable aconseguint ser campió de Catalunya, campió dels Països Catalans, campió provincial, subcampió de la Copa Catalana i tercer en la Kid Cup de Barcelona de BTT.

Ara, l'Alejandro seguirà la competició amb la disputa d'alguna cursa de BTT per tal de mantenir-se en forma de cara a la propera temporada. Cal destacar que en la propera campanya, el cambrilenc pujarà de categoria i passarà a ser aleví de primer any.

Edgar Curto acaba sisè en la general de la Copa Catalana i segon en la seva categoria

Per la seva banda, Edgar Curto també va prendre part en aquesta darrera cursa a Vilanova i la Geltrú, i ho va fer assolint també un excel·lent resultat. El ciclista cambrilenc va aconseguir arribar en la primera posició d'entre els corredors principiants de primer any i va classificar-se tercer en la classificació general de principiants de primer i segon any. En una cursa molt disputada, l'Edgar va atacar en la segona volta, aconseguint uns metres d'avantatge, tot i que a falta de pocs metres per la línia de meta va ser superat per dos ciclistes.

Després d'aquesta darrera prova, l'Edgar també tanca la temporada de la Copa Catalana, i tot i els problemes físics que li han impedit participar en algunes proves, ha aconseguit fer una bona temporada classificant-se en la sisena posició de la classificació general i quedant segon d'entre els corredors de la seva categoria. El cambrilenc que ha competit aquesta temporada amb l'equip Cunit, acaba la temporada de manera molt satisfactòria i amb la intenció de continuar amb el mateix equip.

Comenta aquest article