Esports

Ivan Cervantes es complica les opcions d'aconseguir un nou títol mundial després dels resultats obtinguts en el Gran Premi d'Itàlia

Per Redacció

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes no va obtenir bons resultats en el Gran Premi d'Itàlia disputat aquest passat cap de setmana, i s'allunya una mica més d'aconseguir el títol mundial en la categoria E-1.

En la primera prova del Gran Premi d'Itàlia disputada el passat dissabte, Cervantes va aconseguir la quarta posició, mentre que en la jornada de diumenge va ser tercer, després de patir una caiguda. Per contra, el seu màxim rival, el finlandès Mika Ahola, va endur-se les dues victòries en les dues proves del Gran Premi d'Itàlia, i gairebé sentencia el mundial.

Ara, el cambrilenc és segon en la classificació general del Mundial amb 304 punts, mentre que Mika Ahola manté la primera posició amb 325 punts. A falta de només una prova, que es disputarà el proper 11 d'octubre a França, Cervantes ja no depèn de sí mateix i necessita guanyar en les dues proves, i que Ahola no pugi al podi.

Comenta aquest article