Esports

L'AE Vilafortuny Veterans inicia amb bon peu la competició i guanya el primer partit contra el Veterans Pastoreta de Reus

Per Redacció

Aquest passat dissabte, l'AE Vilafortuny Veterans va debutar en la competició i ho va fer en el "Trofeu Diputació de Tarragona", disputat a l'estadi municipal de Cambrils, davant el Veterans Pastoreta de Reus. Els cambrilencs van endur-se la victòria per 3 a 2, amb gols de Toni Falcón i dos gols d'Antonio Paredes. Per part de l'equip reusenc, els dos gols van ser obra de Ramón Lladó.

L'encontre va ser molt disputat per part dels dos equips, i a la fi de la primera part, el marcador reflectia un igualat empat a un. En la segona part, els Veterans Pastoreta van sortir amb molta força i van aconseguir avançar-se en el marcador, però a la meitat de la segona part l'AE Vilafortuny va sobreposar-se i va dominar amb contundència el rival. Antonio Parades va posar la igualada amb un magistral xut de falta directa des de fora de l'àrea i un altre bon gol en jugada de contraatac després d'una bona passada de Rafa Alcaraz. Finalment doncs, els cambrilencs van endur-se la victòria per 3 a 2.

Bon inici pels altres dos equips cambrilencs

Els altres dos equips cambrilencs que disputen la competició en la categoria veterà masculí que organitza el Consell Esportiu del Baix Camp, també van iniciar la lliga aquest passat cap de setmana. El CECV Construccions Ferré va endur-se la victòria en camp contrari contra el Cercle per 2 a 4, mentre que l'equip CF Veterans Cambrils només va poder sumar un punt a casa contra el Const. Obras 2006, després d'empatar a dos gols.
Després d'aquesta primera jornada, el CEVC Construccions Ferré i l'AE Vilafortuny Veterans encapçalen la classificació, són segon i tercer respectivament, i ja compten amb una victòria cadascun.

Comenta aquest article