Esports

El Cambrils empata a zero gols a casa, mentre que l'Oleastrum guanya còmodament a domicili

Per Redacció

Un jugador del Sant Ildefons fa caure al jugador del Cambrils Jorge en la jugada que l'àrbitre va assenyalar penalti

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 0 - Sant Ildefons 0

El Cambrils s'hagués pogut emportar els tres punts si Pedro hagués transformat el penal que l'àrbitre va assenyalar quan faltaven sis minuts per a l'acabament del partit. Durant el partit hi va haver més ocasions per part del Cambrils que ahir, però, no va desplegar un joc gens vistós i les passades es perdien ràpidament al centre del camp. El Sant Ildefons, per la seva part, va disposar d'alguna oportunitat aïllada però ja des d'un bon inici de la segona part, va sortir a mantenir el marcador a 0.
La propera setmana el Cambrils es desplaça al camp del Barceloneta.

Primera Territorial

Aldeana 0 - Oleastrum 2

Cop d'efecte de l'Oleastrum que es va emportar els tres punts del camp de l'Aldeana gràcies a dos gols aconseguits al tram final del partit, el primer aconseguit per Eze, al minut 70, i el segons, al minut 85, per Héctor. Amb aquest triomf l'equip cambrilenc se situa, amb sis punts, a la part central de la classificació.
La propera setmana l'Oleastrum rep l'Alcanar.

Hoquei

Primera Catalana

Pla de Santa Maria 10 - Cambrils C.H. 5

Dissabte, el Cambrils C.H. es va desplaçar al Pla de Santa Maria per disputar la 2a jornada de lliga amb un equip de circumstàncies, i això li va passar factura. Al descans el Cambrils ja perdia 5-3, però el pitjor havia de venir a la represa de la segona part, en que el Pla en poc més de cinc minuts va anotar 5 gols, deixant el partit sentenciat. Els cambrilencs només van poder maquillar el resultat amb dos gols, circumstància que en cap moment va fer perillar la contundent victòria dels locals.
Les baixes per sanció i lesionats, sumada a la poca experiència d'una plantilla descompensada, va ser poc rival per un Pla que ho va tenir tot de cara des de l'inici del partit.
El proper cap de setmana el Cambrils rep la visita del C.P. Sitges que es troba a la classificació general empatats a punts amb el Cambrils.

Bàsquet

Sènior masculí

Tercera Catalana

CB Cambrils 69 - Nàstic MF 61

Partit força disputat el que es va jugar el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports. El CB Cambrils es va acabar emportant la victòria gràcies a l'avantatge que va anar aconseguint al segon quart i que va saber mantenir fins el final. Cal destacar la presència de dos jugadors dels equips inferiors del club, Edu Piqué i Rai Berengué, donades les baixes que patia l'equip sènior.
La propera setmana el Cambrils es desplaça a la pista del Calafell

Sènior femení

Territorial de Tarragona

TGN "B" 45 - CB Cambrils 26

El primer equip femení del club va disputar aquest cap de setmana el primer partit de la temporada. En aquest primer encontre fora de casa, l'equip cambrilenc va encaixar la primera derrota amb un contundent 45 a 26.

Futbol sala

CFS Mediterrani G. Sirvent 2 - CE Angels Amposta

Dues errades del porter del Mediterrani a l'inici del partit, la lentitud i la falta d'idees van propiciar la derrota del Mediterrani. Si en la primera jornada el Mediterrani va oferir una molt bona imatge, en aquesta tot el contrari. L'Amposta va estar molt tancat al darrere i sortint ràpid al contraatac va tenir suficient per endur-se la victòria. Els gols dels cambrilencs van ser obra de Joaquin i Marce.

Comenta aquest article