Recull

Suquet de rajada






Alfons Grau
Ingredients ( per 4 persones)
• 1 rajada de 2 Kg
• 1 litre de fumet de peix
• 1 ceba
• 5 alls
• 5 nyores
• 40 gr d’avellanes
• 30 gr d’ametlles
• 4 patates mitjanes
• 250 gr de cloïsses
• sal i pebre negre
• farigola



Preparació
Posarem les nyores en remull un dia abans.  Sofregirem la ceba i el alls. En una cassola a banda fregirem la rajada prèviament salada i enfarinada (fer volta i volta). Quan ja tenim el sofregit fet, afegirem el fumet, la sal, el pebre, la farigola, la carn de les nyores i la picada d’avellanes i ametlles.
A continuació tirarem les patates tallades en làmines d’uns dos centímetres. Quan faltin 5 minuts per a que la patata estigui bullida, afegirem la rajada. Passats 5 minuts afegirem les cloïsses i ho taparem.
Després d’un minut ja podem parar el foc.
En cas d’haver ficat massa fumet, afegirem una mica de farina per espessir.

Comenta aquest article