Suquet de rajada
Alfons Grau |
1 rajada de 2 Kg
1 litre de fumet de peix
1 ceba
5 alls
5 nyores
40 gr davellanes
30 gr dametlles
4 patates mitjanes
250 gr de cloïsses
sal i pebre negre
farigola
Preparació
Posarem les nyores en remull un dia abans. Sofregirem la ceba i el alls. En una cassola a banda fregirem la rajada prèviament salada i enfarinada (fer volta i volta). Quan ja tenim el sofregit fet, afegirem el fumet, la sal, el pebre, la farigola, la carn de les nyores i la picada davellanes i ametlles.
A continuació tirarem les patates tallades en làmines duns dos centímetres. Quan faltin 5 minuts per a que la patata estigui bullida, afegirem la rajada. Passats 5 minuts afegirem les cloïsses i ho taparem.
Després dun minut ja podem parar el foc.
En cas dhaver ficat massa fumet, afegirem una mica de farina per espessir.